top of page
6ec25e81-a35e-4a1f-b894-3e991e08c5a8.JPG

De mooiste locatie voor uw evenement! 

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor jouw verjaardag, trouwfeest, personeelsfeest, party, closet sale,...? Eden Evenementlocatie is multifunctioneel en daarom ook de perfecte locatie voor jouw evenement hét hele jaar door!

Je hele evenement samen met ons team organiseren? Of liever enkel de locatie huren? 

Alles is mogelijk! Wel steeds in samenspraak met één van onze projectleiders.

Contacteer ons gerust met al je vragen of simpelweg voor een verkennend gesprek.

Faciliteiten

Locatie

Eden bestaat uit een hoeve (binnenlocatie) en een prachtig terras dat het hele jaar gebruikt kan worden.


Er zijn 4 bars, 3 buiten en 2 binnen. We beschikken over een ruime parking, en alle nutsvoorzieningen zijn bij ons aanwezig.

Buiten is er plaats voor 600 personen

Binnen is er plaats voor 300 personen

 

Catering

Drank is steeds bij ons af te nemen. Hierin voorzien wij verschillend formules. Bier - fris - wijn, sterke dranken, cocktails, welkomstdrankje, dit kan je zelf naar wens invullen. 

Ook catering kunnen wij in huis aanbieden. Wil je graag een smakelijke barbecue, een buffet of enkel hapjes? Stel samen met onze chef een menu samen. Indien u toch zelf een cateraar wenst, kan dit op samenspraak met de projectverantwoordelijke.

Full Service

Jouw evenement onvergetelijk maken, dat is waar wij je bij helpen! Met jarenlang ervaring in het organiseren van talloze events en HoReCa- zaken heeft ons team de nodige skills om al je ideeën waar te maken. 

Een leuke Photo Booth, vuurspuwers, dance acts, ballonnen, dj's, een springkasteel, we can do it all! 

Technologie

Zowel binnen als buiten beschikken wij over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Ook een DJ installatie is aanwezig. Je kan kiezen om onze installatie mee te huren, of om zelf met een eigen leverancier te werken.  

Parking

Er is parking voor 60 wagens aangrenzend aan de locatie. Deze parking is gratis. Ook bij de Galderse Meren kan u parkeren, indien onze parking volzet is.

9ec13b68-7319-4ab3-9c69-25a62c100c0b.JPG

Wat anderen over ons zeggen

Sophie, SD Workx

"Eden Evenementlocatie was het decor voor ons personeelsfeest van de afdeling in Brabant. Het team van Eden organiseerde een lekkere BBQ, regelde een DJ die voor de juiste sfeer zorgde, een photobooth met accessoires en als kers op de taart een fire act! Een geslaagd personeelsfeest waar nu nog over gesproken wordt!" 

Contacteer ons!

Eden Evenementlocatie

Rijsbergsebaan 9 

4836 MC Breda

0618 67 68 44 (Whatsapp only)

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt! Wij nemen snel contact met u op!

bottom of page