top of page
IMG_8041.JPG

De perfect locatie voor jullie droomhuwelijk

Bij Eden begrijpen we dat jullie huwelijksdag een van de meest bijzondere en memorabele momenten in jullie leven is. Daarom bieden wij een betoverende en veelzijdige evenementenlocatie die speciaal is ontworpen om jullie droomhuwelijk werkelijkheid te maken.

De magie begint zodra jullie onze prachtige locatie betreden.

Met onze boho vibe en een serene ambiance is Eden een idyllische setting voor jullie huwelijk. Of jullie nu dromen van een intieme plechtigheid in de buitenlucht of een ceremonie in onze elegante zaal met uitzicht op de tuin, wij creëren de perfecte sfeer die past bij jullie unieke liefdesverhaal.

Onze toegewijde en ervaren huwelijksplanner staat klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van de voorbereidingen. Van het kiezen van de ideale trouwdatum tot het selecteren van de decoraties en het samenstellen van een menu, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Met oog voor jullie wensen en behoeften zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor zowel jullie als jullie gasten.

Na de ceremonie kunnen jullie samen met jullie dierbaren genieten van een betoverende receptie. Met een capaciteit voor kleine en grote gezelschappen biedt Eden de flexibiliteit om aan al jullie wensen te voldoen.

 

Onze getalenteerde chef-koks bereiden een heerlijk menu, terwijl ons attente personeel ervoor zorgt dat elke gast zich speciaal voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Eden jullie droomhuwelijk tot leven kan brengen. Laat ons jullie begeleiden op deze onvergetelijke dag en creëer samen met ons herinneringen die een leven lang meegaan.

image00027.jpeg
IMG_8045.JPG
image00039.jpeg
image00024.jpeg
image00003.jpeg
image00017.jpeg

Interesse om uw huwelijk bij ons te vieren? Neem contact met ons op! 

bottom of page